top of page
Rush Hour

'Station Stories - Sloterdijk'

DSCF6590.JPG
DSCF6564.JPG

Wie zijn Koen en Alessiò?

Koen en Alessiò zijn een creatief duo dat zich voornamelijk focust op het maken van authentieke verhalen. Zowel Koen als Alessiò zijn beide afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten in 2019/2020. Op de kunstacademie hebben ze elkaar gevonden in een gezamenlijk project. Koen als regisseur en Alessiò als uitvoerend performer. 

Momenteel zijn ze beide multidisciplinair kunstenaars en laten ze zich niet beperken tot een enkele vorm. In hun nieuwste project 'bagagedrager' gebruiken ze het medium film en fotografie.

 

In de hoofdrol de onbekende voorbijgangers en als vertrekpunt Amsterdam Sloterdijk hopen ze de vreemde voorbijganger een gezicht te geven .

Project 'Bagagedrager'

In de serie bagagedrager gaan we het gesprek aan met voor ons onbekenden. Onze startlocatie is station Amsterdam Sloterdijk. Vanaf dat moment is het voor ons een grote verrassing waar we terecht gaan komen. 

 

We nemen een kijkje in het leven van de voor ons onbekende voorbijganger en vragen of we mogen meereizen naar de bestemming die diegene op dat moment heeft. 

 

Vanaf het moment dat de persoon ons toelaat op zijn reis ontluikt zich een portret met elke keer een uniek verhaal. Wij zijn benieuwd naar de persoon achter de voorbijganger.

Hoe ziet de serie bagagedrager eruit?

Bagagedrager word een serie video's waarbij we soms èèn persoon of meerdere personen laten zien. 

De films zullen gedeeld worden op onze social media accounts en YouTube kanaal. 

Het doel van de serie is het leren kennen van de onbekende voorbijganger, met uitgangspunt elkaar beter te begrijpen en zo een beeld te krijgen van de diversiteit van onze medereizigers. 

Voorgaande filmprojecten

All Videos
Watch Now
Crowded train station

Publicatie
'bagagedrager'

De serie zal te zien zijn op ons YouTube kanaal:Ook zullen wij per Instagram en Facebook onze content delen met de daarvoor bestemde pagina's.


 ''Wij zullen uitsluitend gebruik maken van de beelden met instemming van de deelnemer. Dit vragen wij tijdens of na het interview en nemen dit op met de camera. Verder beroepen wij ons op de AVG portretrecht met als uitingsvorm artistieke vrijheid. Mocht het zo zijn dat een deelnemer zich naderhand zich toch bedenkt kan hij of zij contact opnemen via het contactformulier of per mail naar: contact@studiokoekoek.com

Blog
'een kijkje in ons maakproces'
 

08/01/2021

De straat op

Dank

Bedankt voor het bekijken van ons nieuwe project. 

Omdat dit project nog in ontwikkeling is staan we graag open voor feedback of suggesties. 

Of je nu een toevallige voorbijganger bent of deelnemer voel je vrij om ons te benaderen. 

Hartelijke groeten,

Koen van Etten & Alessiò Reedijk

CONTACT ONS

bottom of page